SERBAUTO és una empresa amb vocació de servei i esperit dinàmic especialitzada en la comercialització de vehicles nous, seminous, d’ocasió, quilòmetre zero i procedents de flotes: renting i concessionaris. També importem vehicles des d’Europa i E.U.A.

El nostre equip combina alhora experiència, dinamisme i professionalitat, oferint en tot moment un assessorament de qualitat al client sobre l’ample ventall de possibilitats que ofereix el mercat, a fi d’aconseguir la seva major satisfacció al trobar el millor vehicle que s’adapti a les seves necessitats, butxaca i personalitat; quan està triant el seu nou vehicle.

Triï el que desitja, el vehicle que li lliurem disposarà de tots els certificats de qualitat i revisions de fàbrica necessaris per a garantir un perfecte funcionament per a un llarg temps.A més, oferim a tots els nostres clients les majors facilitats perquè disposi del vehicle que més li agradi al millor preu del mercat; doncs contem amb els millors preus del mercat, en relació a l’estat del vehicle, any, qualitat i preu.